Saturday, June 20, 2009

prom, birthday and graduated!

Vorige week had ik mijn gala, de dag erna werd ik 18 en afgelopen donderdag heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben!

gala:




het meisje voren had haar eigen jurkje gemaakt (wat ik echt super knap vind). En ze heeft ook 'n eigen blog, waar ze eigen gemaakte kleding laat zien en verteld over haar toekomstige mode opleiding.



De dag erna was ik dus jarig. Op de dag zelf zijn twee vrienden gekomen en m'n familie. Ik heb echt hele leuke cadeautjes gekregen zoals o.a 'n nieuwe digitale camera, h&m cadeaubon, het weekend parijs & pinkpopkaartje had ik gekregen én ik heb eindelijk m'n fifi in paris badjas!



Maandag kwamen nog vriendinnen langs voor m'n verjaardag. Ik had cakejes en brownies gebakken, en het was heel gezellig. Van hun heb ik geld, 'n bos rozen en 'n boek gekregen!







Nou, en donderdag kreeg ik dan te horen of ik geslaagd ben of niet. Ik ben volgensmij nog nooit zo nerveus geweest, ik had buikpijn en ik had 't gevoel alsof ik elk moment kon overgeven. Maar rond half 4 kwam dan eindelijk het verlossende telefoontje dat ik geslaagd ben! 's avonds moesten we naar school om onze cijferlijst op te halen, en daarna ben ik met vriendinnen wat gaan drinken.

4 comments:

 1. Wat zag je er leuk uit me je gala. En gefeliciteerd nog!

  ReplyDelete
 2. Wat zag je er mooi uit!
  Je hebt echt een geweldig kapsel!
  En gefeliciteerd!

  ReplyDelete
 3. Dat jurkje staat je geweldig! Je bent sowieso een mooie meid. En nog gefeliciteerd met je verjaardag en het slagen! Feestige dagen dus haha.

  ReplyDelete
 4. gefeliciteerd! Het staat je nice :)

  ReplyDelete