Thursday, October 23, 2014

baked: joconde raspberry cake




Gisteren had ik eindelijk weer eens tijd om te bakken. Heerlijk! 
Het regende en stormde buiten en ik stond lekker binnen in de keuken te freubelen. 
Het resultaat is hierboven te zien: Een taart met joconde biscuit gevuld met frambozen bavarois. 
 
Yesterday I finally had time to bake again. Loved it!  
It was raining and storming outside and I was just staying inside being busy in the kitchen. 
 The result is shown above: A cake with Joconde biscuit filled with raspberry bavarian cream.

2 comments:

  1. this is really sweet
    kisses
    don't forget to see my new look! a really formal look

    NEW OUTFIT IN MY BLOG!!!! READY FOR A FORMAL (collaboration with Tailor4Less )
    http://showroomdegarde.blogspot.com.es/2014/10/ready-for-formal.html

    ReplyDelete
  2. Wauw ziet er echt heel erg mooi en lekker uit. Eigelijk is het zonde om op te eten haha x'D

    ReplyDelete